AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden çikolata almak

Kahve falında sevgiliden çikolata almak

Kahve falında sevgiliden çikolata almak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliden çikolata almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler arasında çıkan tartışmalara katılmamanızda fayda var.

Kahve falında sevgiliyle çikolata yemek İslami olarak günahlarının artacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliden çikolata almak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle çikolata yemek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye çikolata vermek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye çikolata yedirmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çikolatalı dondurma görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında çikolatalı dondurma yemek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı pasta yemek görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir