AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye borç para vermek

Kahve falında sevgiliye borç para vermek

Kahve falında sevgiliye borç para vermek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, el üstünde tutulacağına, strese gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliye borç para vermek gördüyseniz:

  • Farklı seçimler yapmasını istediğiniz kişiler varsa, etkilemekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliye borç para vermek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında borç verdiği parayı almak geri planda kalacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para borcu olduğunu görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından borç para almak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birisine borç para vermek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para borçlanmak kötüyse düzeleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına işarettir.

Kahve falında akrabadan borç para almak içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden borç para istemek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir