AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine borç para vermek

Kahve falında birisine borç para vermek

Kahve falında birisine borç para vermek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kasasının daha çok para dolacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına işarettir.

Kahve falında birisine borç para vermek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında borç para aldığını görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, ün ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaştan borç para almak iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında para borçlanmak moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında borç para istendiğini görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliye borç para vermek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına işaret eder.

Kahve falında birinden borç para istemek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına borç para vermek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına rivayet eder.

Kahve falında borç verdiği parayı almak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir