AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle beraber olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgiliyle beraber olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgiliyle beraber olduğunu görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, hayıflanacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber olduğunu gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı alabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber uyumak imkanlarının genişleyeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar beraber olmak kazancını bu kişiden elde edeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber olmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, istenen her şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber olduğunu görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine inanılır.

Kahve falında eski eşle beraber olmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle beraber uyumak zor durumların sona ereceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle beraber gezmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle beraber olmak iftiraya maruz kalınacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir