AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden terk edilmek

Kahve falında sevgiliden terk edilmek

Kahve falında sevgiliden terk edilmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliden terk edilmek gördüyseniz:

  • Bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak bir flörte başlamanız olasıdır.

Kahve falında eski sevgili tarafından terk edilmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisinden terk edilmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin tarafından terk edilmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin seni terk ettiğini görmek endişelerin biteceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin terk ettiğini görmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin terk edişini görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgili tarafından terk edilmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edilmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, güç alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir