AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin seni terk ettiğini görmek

Kahve falında sevgilinin seni terk ettiğini görmek

Kahve falında sevgilinin seni terk ettiğini görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, şeytana uyacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin seni terk ettiğini gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir.

Kahve falında sevgilinin seni terk ettiğini görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin seni terk ettiğini görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin terk edişini görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilin tarafından terk edildiğini görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgili tarafından terk edilmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliden terk edilmek üzüntülü bir döneme girileceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin terk ettiğini görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, kısmetinin açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir