AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş insanın cenazesini görmek

Kahve falında ölmüş insanın cenazesini görmek

Kahve falında ölmüş insanın cenazesini görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş insanın cenazesini gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya elinize geçen bilgiler daha parlak bir geleceğin işaretleri olabilir.

Kahve falında ölmüş insanın cenazesini görmek iş değişikliğine gidileceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına delalettir.

Kahve falında cenazeyi mezara koymak işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında yıkanmış cenaze görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında cenazede saf tutmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayrağa sarılı cenaze görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına işarettir.

Kahve falında cenaze namazı kılmamak ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı cenaze görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir