AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin askere gittiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin askere gittiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin askere gittiğini görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, ekmeğinin çoğalacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin askere gittiğini gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Kahve falında sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisini asker olarak görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi askere giderken görmek bilakis malının çoğalacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin askerden geldiğini görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini asker görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi askere göndermek düzenli bir işe girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında askerle sevgili olmak sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker sevgili görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir