AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini kıskanmak

Kahve falında sevgilini kıskanmak

Kahve falında sevgilini kıskanmak bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, can bulacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında sevgilini kıskanmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Kahve falında sevgilini kıskanmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini kıskanmak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi kıskandırmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi kıskandığını görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, yoksul için zenginliğe inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskandırmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata yorulur.

Kahve falında sevgiliyi kıskanmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini kıskanmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir