AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini kavga ederken görmek

Kahve falında sevgilisini kavga ederken görmek

Kahve falında sevgilisini kavga ederken görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini kavga ederken gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda disiplinli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında eski sevgiliyi kavga ederken görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini kavga ederken görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi kavga ederken görmek yaşananları unutturacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kavga ederken görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı kavga ederken görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi kavga ederken görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne baba kavga ederken görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir