AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek

Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek

Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye meyillisiniz.

Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini kavga ederken görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kavga ederken görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi kavga ederken görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle kavga ederken görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarını kavga ederken görmek kimden akıl soracağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, meşakkate düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kavga ederken görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir