AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle kavga ederken görmek

Kahve falında sevgiliyle kavga ederken görmek

Kahve falında sevgiliyle kavga ederken görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle kavga ederken gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif olarak atılımlarda bulunacaksınız.

Kahve falında eski sevgiliyi kavga ederken görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisini kavga ederken görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle kavga ederken görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi kavga ederken görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında babasını kavga ederken görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı kavga ederken görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında kavga ederek ayrılmak bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir