AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini gelinlikli görmek

Kahve falında sevgilisini gelinlikli görmek

Kahve falında sevgilisini gelinlikli görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini gelinlikli gördüyseniz:

  • Vitaminli yiyeceklere yönelmelisiniz.

Kahve falında sevgilini gelinlikle görmek daha sonra işlerin açılacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini gelinlikle görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, o kapıyı kapatacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi gelinlikle görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi gelinlikli görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini gelinlikle görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin gelinlik giydiğini görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi gelinlikle görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisini gelinlikli görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir