AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisini gelinlikle görmek

Kahve falında eski sevgilisini gelinlikle görmek

Kahve falında eski sevgilisini gelinlikle görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, hedeflerine ulaşacağına, kazancının günden güne çok artacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini gelinlikle gördüyseniz:

  • Tartışarak zaman kaybetmek yıpratıcı durabilir, kendinizi iyi hissettiğiniz şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında eski sevgilisini gelinlikle görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi gelinlikle görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında eski eşini gelinlikle görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski model gelinlik giymek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eski bir gelinlik giymek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yaşamının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında eski gelinlik giymek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, iftiraya maruz kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini gelinlikle görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi gelinlikli görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, prestij sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir