AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi gelinlikle görmek

Kahve falında eski sevgiliyi gelinlikle görmek

Kahve falında eski sevgiliyi gelinlikle görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi gelinlikle gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya mal varlıklarınızla ilgili konuları, her zamankinin aksine daha sakin ele almanız faydalı olabilir.

Kahve falında eski sevgilisini gelinlikle görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi gelinlikle görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, kavgaların büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında eski gelinlik giymek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında eski model gelinlik giymek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında eski bir gelinlik giymek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize delalettir.

Kahve falında eski eşini gelinlikle görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi gelinlikli görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini gelinlikle görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir