AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini gelinlikle görmek

Kahve falında sevgilini gelinlikle görmek

Kahve falında sevgilini gelinlikle görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, isteklerini yerine geleceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilini gelinlikle gördüyseniz:

  • Tam olarak hislerinize bağlı olarak davranmanız olasıdır.

Kahve falında sevgiliyi gelinlikle görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilini gelinlikle görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle gelinlik bakmak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisini gelinlikle görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi gelinlikli görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisinin gelinlik aldığını görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin gelinlik giydiğini görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, boş yere korku duyulacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisinin gelinlik giydiğini görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, dedikodu edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir