AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan boğmak

Kahve falında aslan boğmak

Kahve falında aslan boğmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Kahve falında aslan boğmak gördüyseniz:

  • Hem eviniz, hem kendiniz için bazı şeyler almanız olasıdır.

Kahve falında aslan boğmak kolaylık sağlayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına inanılır.

Kahve falında eşini boğduğunu görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını boğmak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine işarettir.

Kahve falında horoz boğmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda insan boğmak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın boğduğunu görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan boğduğunu görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini suda boğmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir