Kahve falında eski sevgiliye kavuşamamak

Kahve falında eski sevgiliye kavuşamamak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, amaçlarını yerine getireceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye kavuşamamak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları üzerinizde olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında eski sevgiliye kavuşamamak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiline kavuşamamak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisine kavuşamamak fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliye kavuştuğunu görmek moralinin bozulacağına, güzel ameller işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliye kavuşamamak stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine yorulur.

Kahve falında kavrulmuş et görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kavrulmuş susam görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kavrulmuş buğday yemek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top