Kahve falında sevgilisinden mektup almak

Kahve falında sevgilisinden mektup almak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, yolunun açılacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, aralarından su sızmayacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinden mektup almak gördüyseniz:

  • İstenmeyen değişiklikler olmadan sorunlu bir ilişkinin tedavi edilmeye çalışmasında fayda var.

Kahve falında eski sevgiliden mektup geldiğini görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden mektup okumak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye mektup yazmak eline büyük paralar geçeceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye mektup vermek patron koltuğunda oturacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden aşk mektubu almak mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliden mektup geldiğini görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup almak doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top