AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka biriyle evlenmek

Kahve falında başka biriyle evlenmek

Kahve falında başka biriyle evlenmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, refah düzeyinin düşeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • İlgi alanınızı paylaşan kişilerin desteğiyle bir fikrinizin peşinden gitmeniz ortaklığa olanak sağlayabilir.

Kahve falında evliyken başka biriyle evlendiğini görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini başka kadınla evlendiğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kocasını başka biriyle evlendiğini görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına delalet eder.

Kahve falında başka biriyle evlenmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini başka biriyle evlendiğini görmek hayatın düzene gireceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına inanılır.

Kahve falında babanın başka biriyle evlendiğini görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir