AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek abi görmek

Kahve falında erkek abi görmek

Kahve falında erkek abi görmek büyük başarıla kazanacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında erkek abi gördüyseniz:

  • Olayların ya da gelişmelerin iyi tarafları da var.

Kahve falında abi ve erkek kardeş görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek abi görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında abiyi öldürmek hayırla yad etmeye, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında anne abi görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına delalettir.

Kahve falında abiyle öpüşmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında baba abi görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abi olmak küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında abi öpmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir