Kahve falında sevgilinin denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında sevgilinin denizde boğulduğunu görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda yaptığınız özel planlar bozulabilir.

Kahve falında sevgilinin denizde boğulduğunu görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kızının denizde boğulduğunu görmek amacına ulaşacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz denizde boğulmak işlerinde önemli adımlar atacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında deniz boğulduğunu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında denizde boğulan adamı kurtarmak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin denizde boğulduğunu görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, parasının ve makamının artacağına delalet eder.

Kahve falında denize boğulmak kişinin sıkıntıların artacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında denizde boğularak öldüğünü görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir