AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında eşinin denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında eşinin denizde boğulduğunu görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına inanılır.

Kahve falında eşinin denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız bir kişiyle karşılaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında eşinin denizde boğulduğunu görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin bokunu görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin suda boğulmak yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini boğulmaktan kurtarmak dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında eşinin boğularak öldüğünü görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin boğulduğunu görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Kahve falında eşini boğulurken görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, ortaklı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşi tarafından boğulmak etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir