AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayçekirdeği satmak

Kahve falında ayçekirdeği satmak

Kahve falında ayçekirdeği satmak kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, umutlarının söneceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayçekirdeği satmak gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız.

Kahve falında ayçekirdeği satmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına yorulur.

Kahve falında ay ve deniz görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, bazı iş birlikleri yapacağına işaret eder.

Kahve falında ay ve güneşi birlikte görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ay ışığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işarettir.

Kahve falında ayçekirdeği ekmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında elinde ay görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında ayşe fasulye görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ay ve dünya görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir