AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı ay görmek

Kahve falında kırmızı ay görmek

Kahve falında kırmızı ay görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı ay gördüyseniz:

  • Sonlanma veya sonuçlanma enerjileri altındasınız.

Kahve falında kırmızı ay görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında ay üzerinde arapça yazı görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, çekilen hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökte iki tane ay görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında parlayan ay görmek makamını kaybedeceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ayçekirdek görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dört tane ay görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında ay görmek gayrimenkul işine girileceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ayçekirdeği görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir