AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay şekli görmek

Kahve falında ay şekli görmek

Kahve falında ay şekli görmek çok büyük mutluluk duyacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ay şekli gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu veya sizin dış dünyaya yansıttığınız yüzünüz gelir düzeyinize ters bir görünüm yaratabilir.

Kahve falında ay şekli görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında hilal şeklinde ay görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gül şeklinde yüzük görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek şeklinde cin görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kendisini korumaya alacağına delalet eder.

Kahve falında tipi şeklinde kar görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kalp şeklinde pasta görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı hilal şeklinde görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir