AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin adını görmek

Kahve falında sevgilinin adını görmek

Kahve falında sevgilinin adını görmek yarar getireceğine, dilediği gibi yaşayacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin adını gördüyseniz:

  • Bir anlaşma üzerinde etkisi olabilecek bir kişiyi rahatsız etmemenizde fayda var.

Kahve falında eski sevgilinin adını duymak itibarın sarsılacağına, kötü duygularından arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin adını duymak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin adını söylemek gerçeklikten uzaklaşacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin adını görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin adını görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işaret eder.

Kahve falında kendi adını yazılı görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ad yazmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında azrail adını duymak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir