AnaSayfa / Genel / Kahve falında ad yazmak

Kahve falında ad yazmak

Kahve falında ad yazmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, akıl vereceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ad yazmak gördüyseniz:

  • Komşu, akraba veya diğer yakınlarınızla anlaşmazlıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında kağıda adını yazmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine işarettir.

Kahve falında adını soyadını yazmak kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin adını yazmak işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında kağıda adını soyadını yazmak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine delalettir.

Kahve falında adını yazmak zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ad soyad yazmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ad yazmak sorunların ve sıkıntıların artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında kendi adını yazmak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir