AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi adını yazılı görmek

Kahve falında kendi adını yazılı görmek

Kahve falında kendi adını yazılı görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, ilim irfan öğreneceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi adını yazılı gördüyseniz:

  • Aile, ev, yerleşim yeri veya gayrimenkul işlerine zaman ayırmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında adının yazılı olduğu kağıt görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet eder.

Kahve falında adını yazılı görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalettir.

Kahve falında kendi adını yazılı görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında adının yazılı olduğunu görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında adının yazıldığını görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin adını duymak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kendi adını yazmak daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sure adı görmek onu borçtan kurtaracağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir