Kahve falında ayçekirdeği almak

Kahve falında ayçekirdeği almak kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, beğenilen işlere imza atacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayçekirdeği almak gördüyseniz:

  • Hangi ilişki ya da iş birlikleriniz faydalı hangileri değil karar vermeniz gerekebilir.

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında aygaz görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında iki adet ay görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ayşe ismi görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayçekirdeği tarlası görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tam ay görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında ay görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ay şekli görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir