AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini sakallı görmek

Kahve falında sevgilini sakallı görmek

Kahve falında sevgilini sakallı görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, variyet sahibi olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini sakallı gördüyseniz:

  • İlişkilerin nereye gittiği konusunda net fikir sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyi sakalsız görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilini sakallı görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına inanılır.

Kahve falında sevgilini sakal görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisini sakal görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, şaşkın olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi sakal görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini sakallı görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi sakallı görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sakallı görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir