AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini sakal görmek

Kahve falında sevgilini sakal görmek

Kahve falında sevgilini sakal görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, çirkin sözler işitileceğine delalettir.

Kahve falında sevgilini sakal gördüyseniz:

  • Olumlu olayları sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında sevgilini sakallı görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi sakallı görmek bir süre belini doğrultamayacağına, geleceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi sakal görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi sakalsız görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini sakallı görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi sakallı görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini sakallı görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilini sakal görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir