AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini sakal görmek

Kahve falında sevgilisini sakal görmek

Kahve falında sevgilisini sakal görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, bunun farkına varacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini sakal gördüyseniz:

  • Size problem yaratabilecek kişi veya kurumlarla sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyi sakal görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi sakallı görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini sakal görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, çok üst mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini sakallı görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini sakal görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilini sakallı görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi sakalsız görmek başarı ve zenginlik getireceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi sakallı görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir