AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini sakallı görmek

Kahve falında eski sevgilini sakallı görmek

Kahve falında eski sevgilini sakallı görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini sakallı gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıp, ölüyü diriltmek peşinde koşmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi sakallı görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini sakallı görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, özel hayatında sessizleşeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi sakallı görmek işlerinin bir anda bozulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında sevgilini sakal görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini sakal görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi sakal görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisini sakallı görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, can sıkıntısının geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi sakalsız görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir