AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi sakal görmek

Kahve falında sevgiliyi sakal görmek

Kahve falında sevgiliyi sakal görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, güzellik ve hayır geleceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi sakal gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle daha kolay anlaşabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyi sakal görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi sakallı görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi sakalsız görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini sakallı görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisini sakallı görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yaptığı hataları düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini sakal görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini sakallı görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sakallı görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir