AnaSayfa / Genel / Kahve falında aybaşı olmak

Kahve falında aybaşı olmak

Kahve falında aybaşı olmak bir anda yokluğa düşüleceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, güzelliklerle dolacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında aybaşı olmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla fazla yakın ilişkilerde bulunaktan kaçının.

Kahve falında aybaşı bezi görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına rivayet eder.

Kahve falında aybaşı görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aybaşı olmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aybaşı kanı görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir