AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle gelinlik bakmak

Kahve falında sevgiliyle gelinlik bakmak

Kahve falında sevgiliyle gelinlik bakmak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle gelinlik bakmak gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız önemsediğiniz hedeflerinizden birisini gerçekleştirmenize yardım edebilirler.

Kahve falında sevgiliyle gelinlik bakmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giyip aynaya bakmak ardından yeni bir iş bulunacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik bakmak yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe bakmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına gelinlik bakmak parasının pul, malının da hiç olacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine işarettir.

Kahve falında gelinliklere bakmak anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendine gelinlik bakmak yeni şeyler keşfedeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında gelinlikle aynaya bakmak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir