AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle elele yürümek

Kahve falında eski sevgiliyle elele yürümek

Kahve falında eski sevgiliyle elele yürümek sayılacağına ve sevileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle elele yürümek gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak da oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında eski sevgiliyle elele yürümek onun yolundan ayrılmayacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle elele görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla elele görmek sorunların günden güne azalacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle elele yürümek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine inanılır.

Kahve falında kızla elele yürümek istediği gibi yaşayacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle elele yürümek halsizleşeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle elele yürümek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir