AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin asker olduğunu görmek

Kahve falında sevgilisinin asker olduğunu görmek

Kahve falında sevgilisinin asker olduğunu görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin asker olduğunu gördüyseniz:

  • Hukuki konularda ise, olumlu sonuçlar alınabilir.

Kahve falında askerdeki eski sevgiliyi görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker sevgiliyi görmek küslerin ve dargınların barışacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine delalet eder.

Kahve falında askerle sevgili olmak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin asker olduğunu görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi askere giderken görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini asker olarak görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini asker görmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini asker kıyafetiyle görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir