AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden balık almak

Kahve falında sevgiliden balık almak

Kahve falında sevgiliden balık almak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliden balık almak gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerden uzak durun.

Kahve falında sevgiliden balık almak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında balık ve sevgili görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle balık tutmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle balık yemek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında denizden balık çıkarmak huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin balık yediğini görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ticarette ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şelalede balık görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında desenli balık görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir