AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ve sevgili görmek

Kahve falında balık ve sevgili görmek

Kahve falında balık ve sevgili görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında balık ve sevgili gördüyseniz:

  • Acımasız yargılardan veya bazı kişilerin tekliflerini göz ardı etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında sevgiliyle balık yemek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, onun istediği yoldan gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık ve sevgili görmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliden balık almak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle balık tutmak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük süs balıkları görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında akan derede balık görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında balık büyük görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında cam balık görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir