AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden ayrılmak

Kahve falında sevgiliden ayrılmak

Kahve falında sevgiliden ayrılmak maddi konuların ferahlığa çıkacağına, aradaki buzları eriteceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, çok sevinçli haberler alacağına, hak yemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden ayrılmak gördüyseniz:

  • Normalde şikayet ettiğiniz düzenlemelere tutunmanız, çözümden çok sorun yaratabilir.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyle barıştığını görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisiyle ayrıldığını görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisinden ayrıldığınızı görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisine sarılmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyi öpmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliden ayrılmak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin ayrıldığını görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir