AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinden ayrıldığınızı görmek

Kahve falında sevgilisinden ayrıldığınızı görmek

Kahve falında sevgilisinden ayrıldığınızı görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisinden ayrıldığınızı gördüyseniz:

  • Sabrınızdan kaynaklanan başarı var, ciddi uğraşlar içersinde olabilirsiniz, devam edin.

Kahve falında ayrıldığı sevgilinin elini tutmak başarılı adımlar atılacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının sevgilisinden ayrıldığını görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, adım atarken çok zorlanacağına yorulur.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle ayrıldığını görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliden ayrıldığını görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi öpmek isteklerini yerine getireceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliye sarılmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir