AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili düşünmek

Kahve falında sevgili düşünmek

Kahve falında sevgili düşünmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, şansın yüze güleceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, helal kazanca sahip olunacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında sevgili düşünmek gördüyseniz:

  • Zayıf alanlar testten geçmenize neden olabilir.

Kahve falında sevgiliden ayrılmayı düşünmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgili düşünmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin aldattığını düşünmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi düşünmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi düşünmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında intiharı düşünmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulur.

Kahve falında bebek aldırmayı düşünmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında evden taşınmayı düşünmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir