AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden ayrılmayı düşünmek

Kahve falında sevgiliden ayrılmayı düşünmek

Kahve falında sevgiliden ayrılmayı düşünmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliden ayrılmayı düşünmek gördüyseniz:

  • Basit bir girişiminiz size şu an dünyadaki en karmaşık olay gibi görünebilir.

Kahve falında sevgiliden ayrılmayı düşünmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi düşünmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi düşünmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin aldattığını düşünmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında sevgili düşünmek maddi açıdan nefes alınacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında çok düşünmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulur.

Kahve falında kıyameti düşünmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında aldatıldığını düşünmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir