AnaSayfa / Genel / Kahve falında intiharı düşünmek

Kahve falında intiharı düşünmek

Kahve falında intiharı düşünmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, haksızlığa uğranacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında intiharı düşünmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında intiharı düşünmek imkânların çok daha iyi olacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin intihara teşebbüs ettiğini görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına işarettir.

Kahve falında intiharı görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının intiharını görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının intiharını görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında birini intihardan kurtarmak zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında intihardan kurtulmak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında intiharı eden birini görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir