AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek aldırmayı düşünmek

Kahve falında bebek aldırmayı düşünmek

Kahve falında bebek aldırmayı düşünmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek aldırmayı düşünmek gördüyseniz:

  • Bozuk giden şeyleri düzeltmek isterseniz karşınızdaki kimsenin üzerine gitmelisiniz.

Kahve falında bebek aldırmayı düşünmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin aldattığını düşünmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında aldatıldığını düşünmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulur.

Kahve falında eşinin aldattığını düşünmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev değiştirmeyi düşünmek amaçlarına ulaşacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev yaptırmayı düşünmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında ev almayı düşünmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin öleceğini düşünmek adım atarken çok zorlanacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir