AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi düşünmek

Kahve falında sevgiliyi düşünmek

Kahve falında sevgiliyi düşünmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, dileklerinin de kabul olacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi düşünmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler bazı planlarınıza ya da işlerinize karışabilirler.

Kahve falında eski sevgiliyi düşünmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin aldattığını düşünmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi düşünmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliden ayrılmayı düşünmek spora başlayacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgili düşünmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında saç boyamayı düşünmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölümü düşünmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmeyi düşünmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, yakın zamanda rahat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir