AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavrulmuş leblebi görmek

Kahve falında kavrulmuş leblebi görmek

Kahve falında kavrulmuş leblebi görmek doğru haber almaya, iş hayatında sorun yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kavrulmuş leblebi gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, çünkü o fikirleriniz daha sonra işe yarayacak.

Kahve falında kavrulmuş leblebi görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına delalettir.

Kahve falında birine leblebi vermek ticaretinin açılacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru üzüm leblebi görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında fındık leblebi görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında leblebi tozu görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şekerli leblebi görmek onu doyasıya yaşayacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinden leblebi almak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında renkli leblebi görmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, güzel günlerin yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir