AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç meyve görmek

Kahve falında ağaç meyve görmek

Kahve falında ağaç meyve görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç meyve gördüyseniz:

  • İşinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan meyve kopartmak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, mutluluğunu çoğaltacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan meyve koparıp yemek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, duygularının ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyve ağacına çıkmak sorunlarının ortadan kalkacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve toplamak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan meyve almak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş meyve ağacı görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sıkıntılarını atacağına işarettir.

Kahve falında büyük meyve ağacı görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan meyve yemek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir